Werkwijze 

Na het eerste contact volgt een kennismakingsafspraak voor het bespreken van uw tuinwensen. Ik kom dan graag even bij u langs om de tuin te zien; zowel wanneer de tuin aangelegd moet worden of als het gaat om tuinonderhoud, het maken van een beplantingsplan en/of aanplanten. Dit doe ik om zo'n duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de huidige situatie, waardoor ik beter met u mee kan denken en kan adviseren. Ik denk graag met u mee en zal u daarnaast voorzien van adviezen met betrekking tot o.a. beplanting/ onderhoud & tuinverlichting. Ook het ontwerp & de aanleg van een compleet nieuwe tuin is mogelijk. Maar ook wanneer u zelf al een tuinontwerp heeft gemaakt (of heeft laten maken): kan dit worden gerealiseerd. Dit wordt gedaan in samenwerking met gerenommeerde partners en leveranciers. 

Pinterest / Moodboard

Het is ook mogelijk om een Pinterst moodboard met mij te delen ten aanzien van beplanting/ sfeer/ tuinaanleg. Op die manier kunt u mij gemakkelijk meenemen in wat u voor ogen heeft/ wat uw wensen zijn.

Offerte

Na het gesprek over uw wensen zal ik u een vrijblijvende offerte toesturen. Wanneer u akkoord bent met de voorgestelde offerte zal er een datum vastgesteld worden wanneer er gestart zal worden met de werkzaamheden.